Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Imprimator de date pe carton Kortho Rollcoder

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Kortho RollCoder este un imprimator fiabil, usor de exploatat ce oferă o imprimare de înaltă calitate la un cost scăzut.

Este ideal pentru marcarea exterioara a cutiilor din carton, lemn, dar si marcarea pe spatele covoarelor textile.

Se pot realiza: imprimarea marcii si a logo-ului fabricantului, numele produsului, data fabricatiei, numarul lotului, data de expirare si alte informatii. Poate fi achizitionat în trei dimensiuni pentru a se potrivi cu fiecare aplicatie: 25/140, 55/140 si 100/140.

Se poate instala pe liniile de ambalare pentru imprimarea cutiilor din carton sau din lemn transportate de conveioare.

Kortho Rollcoder este un aparat de marcare prin contact. Imprima aproape orice suprafata plana sau curbata usor folosind o mare varietate de culori. Se compune dintr-o rola port-text si un sistem de tamponare cu tus.

Textul de marcat se formeaza cu ajutorul caracterelor din cauciuc montate pe o rola port-text. Sistemul de alimentare cu tus poate fi de tipul unei pompe de tus sau de tipul rolelor impregnate cu tus. Imprimarea se realizeaza la contactul rolei port-text cu produsul in miscare.

Kortho RollCoder este potrivit pentru utilizarea in medii industriale si în zone cu praf (de ex. in industria lemnului).

O gamă completă de caractere din cauciuc, logo-uri, fonturi sunt disponibile împreună cu cerneluri proiectate special pentru utilizarea cu imprimatorului Kortho RollCoder.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura